neděle 2. září 2012

Zase ty nákupy...

Poslední dobou mám nějakou krizi nebo co. Nechápu sama sebe, co se to se mnou děje. :-) Nechce se mi nic fotit, takže jsem například měla nalakováno 5 laků a ani jeden z nich jsem si nevyfotila. Nefotím tvářenky co chci zrecenzovat, rtěnky ani lesky. Jelikož se ale moje zásoby fotek na články dost ztenčily, doufám, že mě to donutí všechno nafotit.
Nechce se mi ani chodit do drogérie. Naposledy jsem tam zavítala před 14ti dny a to jenom z toho důvodu, že jsem potřebovala šampón na vlasy, který byl v akci v Rossmannu a do DM jsem si šla pro můj nejoblíbenější kondicionér na vlasy. Kdyby mi šampón a kondicionér doma nedošly, do těch drogérií bych prostě ani nepáchla. S větším zalíbením jsem šla do nábytku a asi dvě hodiny si vybírala nový koberec.
U mě jsou to naprosto nevídané věci, ale tak zase aspoň tak moc neutratím. :-)
Když jsem už ale v těch drogérkách byla, samozřejmě jsem neodešla jenom se šampónem a kondicionérem. Pokud vás zajímá, co jsem pořídila, pokračujte dále na fotky.



Tohle už je poněkud starší nákup ze Sephory, ale i tak jsem se ho sem rozhodla přidat. U vchodu do Palladia v Praze jsem dostala kuponék na 20ti procentní slevu a využila jsem ji na svůj první lak od NARS v odstínu Koliary. Ještě jsem ho nelakovala, tak jsem na něj zvědavá. Bází pod oční stíny mám doma docela zásobu, ale i tak jsem si koupila další, tentokrát od Too Faced.


Lak od Oriflame mám momentálně jeden, a protože mě zaujal svými vlastnostmi, pořídila jsem mu další dva kamarády. No nekupte je v akci kolem 40ti korun.


Odstíny stínů Color Infaillible se poslední dobou hodně rozrostly. V Rossmannu byly v akci za 149Kč, takže jsem si ke třem stínům, co už doma mám, pořídila další čtyři. Ještě jsem chtěla jeden, ale ten byl už vyprodaný. :-(


V měsíci srpnu byla -25% akce na celou řadu kosmetiky Maybelline. Laky už byly skoro všechny pryč, takže výběr byl omezený, to samé ale vlastně můžu říct o lescích. Začla jsem používat korálový lesk a jsem z něj naprosto nadšená. Snad ho co nejdřív nafotím a podělím se s vámi o moje dojmy z něj.


K mému nejoblíbenějšímu kokosovému kondicionéru jsem si vzala i šampón a masku na vlasy, abych vyzkoušela celou řadu.


A tohle je ten šampón, pro který jsem šla do Rossmanna. Make-up od Rimmelu Stay Matte byl za 159Kč a pudr k němu byl zdarma.


Myslím, že tohle je moje první věc z tělové kosmetiky od Alverde. Je to tělové máslo s verbenou a výtažky z citrónu. Citrón je cítit opravdu hodně a to já mám ráda.


Na značku NYC měli v Rossmannu taky akci, proto jsem si vzala do zásoby můj momentálně nejoblíbenější nadlak, a k tomu jeden barevný lak. Zelený krasavec je od Miss Sporty.


Nové laky od Essence snad už nemusím ani představovat. Čtu na ně ale jenom samé kritické recenze, tak mám z jejich lakování docela strach. :-( A to jsem ty původní měla moc ráda!


V DM je v prodeji limitka Essence Miami Roller Girl. Vzala jsem si z ní pouze tvářenku a jedny stíny.


V Rossmannu potom seženete limitku od Catrice Cucuba. Vzala jsem mega bronzer a dva laky. Ještě se mi ale moc líbily dvoje oční stíny, tak pořád nevím, jestli se pro ně mám vrátit nebo ne.?

To by bylo pro dnešek všechno. Všem přeju co nejlepší nový týden! :-)

9 komentářů:

  1. Hele, taky nějak není nálada na focení, nevím, čím to je, že by těma záříjovejma vyhlídkama? :D
    Na nákupy jsem zase poslední dobou ďas, ale já spíš spodní prádlo a hadříky. :D Jojo, na IB si to vynahradím.

    Takže obecně tvou náladu chápu, ale na články se nesmírně těším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na tom s focením taky tak, vůbec nic se mi nechce :)
    Určitě ale musím omrknout to tělové máslo Alverde, už jsem měla 2 jiné vůně a byly úžasné! Tvářenku Essence jsem koupila taky, ale hodně jsem to zvažovala. Na TF bázi jsem zvědavá, pořád nevím, jestli ji kupovat nebo ne, tak se těším na další recenzi ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeej ty si si kúpila sold out forever na moje odporúčanie? :) Dúfam, že budeš taká spokojná, ako ja! Je môj naj a už je v ňom asi len 40%, a to mám lakov asi 50 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nechuť k focení je přesně ten důvod, proč nikdy nebudu mít blog o lakách. Jednak mě vždy štve, že na fotce většina laků vypadá jinak a hlavně se málokdy donutím hned nafotit čerstvě nalakovaný lak..takže většinou jsem ho teď fotila po pár dnech nošení.
    S nákupy laků se musím pořád mírnit, po veletrzích si asi budu muset dát stopku.
    Krásný nákupy, takový fotky mám nejradši :). Nejvíc se těším na recenzi báze a pak samozřejmě laky.
    Nový lak od Essence ještě nemám žádný, i když jeden se mi dost líbil. Koupila jsem si jen nadlak holografický.
    Ten nadlak od NYC jsem použila párkrát a už ho nebudu dál používat. Ten od Essence mi prostě vyhovuje mnohem víc. Naposled jsem lakovala Purple panic od Chg a vztekala jsem se u toho, protože on zasychá matně a když jsem ho přelakovala tím nadlakem od NYC, tak stejně nechal matný špičky..i po přelakování dvakrát nadlakem..tak jsem vzteky lak odlakovala a druhý den jsem jako nadlak použila ten od Essence a v pohodě..
    promiň, že jsem se tak rozepsala :D

    OdpovědětVymazat
  5. Musí být něco ve vzduchu, že se tolika blogerkám nechce najednou přispívat :-) Moc pěkný nákup, těším se na recenze, hlavně lak mě zajímá :-) Který z Color Infailible ti vyprodali? Já jich mám snad 6 z drogerky a 3 odstíny, které se u nás neprodávají, jsem koupila na ebay, jsou fakt úžasný :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Také se moc těším na recenze a jsem zvědavé na ty laky essence, jestli to bude další kritika, tak pro ně vážně nejdu :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Beauty box konečně v ČR! LADYBOX - [url=http://upoutavka.ladybox.cz/?lrRef=Yral5/] LINK [/url]

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj nominovala jsem te na -Liebster Blog Award

    OdpovědětVymazat