čtvrtek 30. srpna 2012

OPI - Gargantuan Green Grape

Tenhle lak jsem objevila díky jedné mojí oblíbené YouTuberce missglamorazzi, o GGG mluví celkem často ve svých videích. Barva laku mi připomíná pistáciovou zmrzlinu, takže nosit ho teď v létě, je skoro sebevražda. :-D Na nehtech pořád vidím jenom kopečky zmrzliny. GGG bych zařadila do kategorie mint laků, ale můžu u něj jasně říct, že je zelený, žádný podtón modré. A taky oproti jiným mint lakům co mám doma, je jasný a výrazný. Není to neonka, ale ani to není tlumená mint barva. Lakoval se mi dobře. První vrstva byla naprosto průhledná a k mojí spokojenosti jsem musela nakonec nalakovat vrstvy tři. Lak jsem si přivezla ze Sephory ve Versailles, takže to navždy bude moje srdcová záležitost.









8 komentářů:

  1. ten také vlastním a do odstínu jsem se zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten je krásný! po dlouhé době lak, který mě zaujal hned na první pohled :)

    OdpovědětVymazat
  3. fúú tak ten je prekrásny!! ja milujem mentolku od catrice-sold out forever, ibaže teraz keď prišli novinky, nahradili ten istý názov nebesky modrou farbou a tak niekde stretávam mentolku a niekde modrú..

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný lak :) http://colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, vůbec jsem nečekala, že tenhle lak sklidí takovýhle úspěch! :-) Moc Vám všem děkuju za hezké komentáře, udělaly mi radost! :-)

    OdpovědětVymazat