sobota 4. srpna 2012

Essie - Camera

Některé z vás mě zřejmě ukamenují za další lakový článek, ale co se dá dělat no... Na jiné kosmetické recenze teď nějak nemám chuť, ale pro příští článek se zkusím překonat. ;-)

Dnes vám chci ukázat další neonku, ale tentokrát od Essie, která má také neonovou kolekci s názvem Poppy-Razzi a obsahuje celkem čtyři laky. Dneska vám ukážu Cameru, která má krásnou korálovou barvu a já v ní vidím i kapku červené, a někdy příště ještě jeden kousek. Lakování bylo naprosto úžasné a po delší době jsem si ho vyloženě užívala. Lak není ani moc tekutý, ani moc hustý, prostě je tak akorát. Štěteček od Essie je můj nejoblíbenější. Někomu by nejspíš mohlo stačit nalakovat dvě vrstvy, protože v nich Camera už téměř kryje, ale ještě pořád mírně prosvítají bílé konečky nehtů. A jelikož tohle prosvítání nemám ráda, nalakovala jsem ještě třetí vrstvu. Díky skvělému lakování a poměrně dobrému schnutí mě tři vrstvy nechaly klidnou. Camera jako skoro všechny neonky schne matně, ale i tak bych ji nejspíš nezařadila do kategorie neonek. Je to hodně výrazný lak, o tom žádná, ale když ji porovnám třeba s neonkami od China Glaze, tak tu pravou řvanou neonovost v sobě nemá. Proto si myslím, že Camera může být dobrá volba pro ty z vás, které tak výrazné a řvavé neonky nemusíte. 












8 komentářů:

  1. je nádherný! strašne mi pripomína môjho letného favorita essence - wake up! lakovala som s ním už asi 5x a dochádza mi, nutne potrebujem do zásoby :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? to se na ten Essence budu muset podívat, zase mi něco uteklo. 8-/ už těch laků mám vážně asi hodně ... :-)

      Vymazat
  2. Koukám, že má jinou barvu na nehtech a v lahvičce, to já tak nemám ráda :-(
    Jinak musím říct, že tvé fotky vypadají čím dál lépe, máš hezčí tvar nehtů, lépe lakuješ a i kvalita samotných fotek jde nahoru ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, to je správný postřeh! o tom jsem se zapomněla zmínit :-(
      děkuju mockrát!!! od tebe si takové pochvaly obzvláště cením! :-) nehty se snažím nějak lépe vytvarovat, ale jde to pomalu. :-/ stejně tak s lakováním, ale neskromně si taky myslím, že menší postup dopředu tam vidět je, ale ještě pořád toho mám mraky co zlepšovat. a za lepší fotky může nový foťák, staroušek to už prostě nezvládal :-(((

      Vymazat
  3. Jůů :). Podobný mám od essence, podle fotek mi přijde, že skoro stejný :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ten Essence budu muset doopravdy vypátrat nebo mi nedá spát ;-)

      Vymazat
  4. Miluju takhle maximálně lesklé laky... Barva wow

    OdpovědětVymazat
  5. krásný lak :) http://www.colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat