úterý 14. srpna 2012

Catrice - Rtěnky Shy Flamingo a Mrs. Brightside (LE Cruise Couture)

Limitku Catrice Cruise Couture jsem nejspíš promeškala, když byla ještě aktuální. Ale protože mám rtěnky nafocené a je mi líto fotky jen tak smazat, zmíním se o rtěnkách i tak.

Začnu obalem, který je z lesklého stříbrného kovu, stejně jako jedna ze stálých řad rtěnek. Obal je hodně bytelný a na první pohled, a vlastně i na ten druhý nepoznáte, že se jedná o limitované rtěnky. Rtěnky jsou v odstínech 110 Shy Flamingo a 220 Mrs. Brightside. Jedna rtěnka stála 104Kč.



Obě dvě rtěnky jsou hodně krémové a rozhodně je sebou nedoporučuju nosit v parných dnech, protože by se vám zcela určitě pěkně roztekly a zapatlaly všechno ostatní. Měla jsem je sebou na dovolené v Itálii, protože jsem je ještě neměla pořádně vyzkoušené, a i přesto, že jsem je měla pořád na chatě a nikde jsem je sebou nenosila, byly hodně změklé a nescházelo moc k nějakému maléru. Rtěnky jsou možná právě kvůli této vlastnosti na rtech příjemné a rty vůbec nevysušují. Jsou taky hodně lesklé, o něco více lesklejší je Mrs. Brightside. Obě dvě rtěnky mi na rtech vydrží tak okolo dvou hodin.


Ve rtěnkách jsou obsaženy stříbrné třpytky. V Mrs. Brightside jsou třpytky o něco menší. Třpytky jsou ale jemné, na rtech nejsou absolutně cítit a postupně se vytrácejí společně se rtěnkou, takže vám na rtech nezůstanou šílené třpytky bez rtěnky. Rtěnky mi nijak nevoní, takže výhra pro ty, kdo nesnesou parfémované rtěnky a ani mi po ničem nechutnají na rtech.



110 Shy Flamingo je hodně sytá a opravdu hodně pigmentovaná oranžovaná rtěnka. Jak jsem už říkala, obsahuje stříbrné třpytky. Při její aplikaci si musím dávat pozor, abych rtěnky nenanesla příliš mnoho, protože už v jedné vrstvě je na mě výrazná až moc. Většinou ji nanesu jen na dolní ret a mnutím rtů rtěnku přenesu na horní ret a poupravím. Na fotce je jedna klasická vrstva rtěnky. Ve skutečnosti je ještě výraznější.


220 Mrs. Brightside je růžová rtěnka. Je méně výrazná než předchozí rtěnka, ale i tak je pořád výrazná. Tato rtěnka se mě získala více a opravdu mě u ní mrzí, že to není rtěnka ze stálé kolekce.


Ulovily jste nějakou rtěnku nebo šly obě dvě mimo vás?

8 komentářů:

  1. Ta Mr.Brightside sa mi páči :))) aj ten názov:D pretože sa tak volá moja obľúbená piseň od The Killers

    Petush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The Killers mám taky hodně ráda, už se těším na jejich nové album :-)

      Vymazat
  2. Já je byla okukovat, ale nakonec jsem si žádnou z nich nekoupila, jsou na mě až moc výrazné :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ta druhá se mi líbí, ale pro sebe spíš vyhledávám tělové rtěnky :).

    OdpovědětVymazat
  4. Mrs. Brightside se mi hodně líbí, škoda, že u nás stojany s Catrice nemáme..

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké odstíny :) http://colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se dost líbí Mrs. Brightside, ale lepší by byla bez třpytek, i když jsou docela nenápadné :)

    OdpovědětVymazat
  7. u nás táto limitka stále je. tá druhá mr brightside je pekná. hmmmm dali ste mi chrobáka do hlavy :-D

    zároven si vás dovolujem pozvať na moj blog :-)

    http://nadkinsvet.blogspot.sk/2012/10/moja-prva-rozdavacka-pre-milovnikov.html

    OdpovědětVymazat