pátek 9. května 2014

Hare Polish - Dancing Bird of Paradise

Ze všeho nejdřív musím uvést, že jsem naprosto unesená ze zajíčka na lahvičce. Z obsahu lahvičky jsem pak unesená ještě víc! Tekutina laku má barvu zralých rozmačkaných malin. V tomto malinovém základu, který má jelly konzistenci plavou zlaté šestiúhelníčky, bílé čtverečky a růžové čtverečky se šestiúhelníky. Všechny druhy glitrů jsou v několika velikostech. Před lakováním jsem se obávala, že lak bude potřebovat ke krytí spoustu vrstev a že na nehtu bude nechávat malé množství glitrů. Opak byl ale pravdou. Už první vrstva docela slušně kryje a nechá na nehtu obstojný počet glitrů. Druhá vrstva už pro mě byla plně krycí a k mojí plné spokojenosti. S lakem se mi během lakování pracovalo dobře. Povrch laku po zaschnutí byl téměř hladký, ale pro zcela hladký povrch vrstvu nadlaku potřeboval. Lak se mi na nehtech moc a moc líbil, během jeho nošení jsem si musela neustále zírat na ruce. Po odlakování jednoho nehtu klasicky jsem odlakování ostatních nehtů vzdala a vytáhla na ně s alobalovou metodou. V poznámkách nemám nic poznamenáno o výdrži laku, ale pamatuju se, že jsem byla docela dost pozitivně překvapená z dobré výdrže laku.








10 komentářů:

  1. Jee, mám úplně podobné dojmy jako ty:) zajíček je rozkošný, ale lak je tedy přenádherný.. fakt že jo:) jen škoda, že tyto laky nejsou asi zrovna nejdostupnější..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky seženeš tady http://www.etsy.com/shop/harepolish Je pravda, že naskladnění je nepravidelné a ty nejlepší kousky bývají samozřejmě velice rychle pryč. Ale jinak bych s dostupností problém neviděla. S Nicole je domluva, takže se člověk vyhne i placení CLA.

      Vymazat
  2. Jé, ten zajíček je roztomiloučký :)) Lak se mi moc líbí, vypadá fakt jak rozmačkaný maliny. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že ano! Je přímo k sežrání. :-D Jsem ráda, že se líbí. :-)

      Vymazat
  3. Tak tenhle lak je naprosto skvělý! Moc se mi líbí tenhle odstín :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, je nádhernej ;)

    OdpovědětVymazat