středa 12. února 2014

Natura Siberica - Čisticí pěna pro smíšenou a mastnou pleť

Dnes bych vám ráda ukázala můj první výrobek od Natura Siberica, který se mi dostal do rukou, a já jsem si ho naprosto zamilovala. Výrobky této značky se v recenzích sem tam objevují, ale recenzi na tuto pěnu jsem ještě nikde neviděla (neznamená, že ji nikdo nenapsal - nemusím daný blog číst).


Tato čistící pěna je určena pro smíšenou a mastnou pleť, tedy přesně pro tu mou. Pěna je určena ke každodennímu použití a obsahuje spoustu výtažků z bylinek a rostlin prospěšných pro pleť. Z kterých přesně si můžete přečíst níže na fotkách popisu a složení.



Pěnu jsem používala opravdu každý den ve sprše k dočištění pleti. Balení má 150ml a stojí 210Kč (na HairBeauty kde jsem ji kupovala). V lahvičce je obsažena tekutina, která se pomocí pumpičky promění v hutnou pěnu. Na celý obličej mi stačily vždy dvě pumpnutí. Přestože jsem pěnu používala každý den, vydržela mi neuvěřitelných 5 měsíců! Ano, vážně, čtete dobře - 5 měsíců. Už jsem si začínala myslet, že pěna je bezedná. :-)


Čistící pěny jsem měla už dříve od jiných značek, ale žádná z nich nebyla takhle úžasná! Pěna je hutná, ale přesto krásně nadýchaná. Na obličeji se hned nerozplyne, ale naopak na něm zůstane dokud ji nesmyjete vodou. Pěna po obličeji krásně klouže a je k němu jemňoučká a šetrná. I přesto, že je pěna k obličeji šetrná, dokonale ho vyčistí od všech nečistot a mazu. Obličej po použití pěny jsem neměla vůbec stažený, vysušený ani nijak jinak podrážděný. Použití pěny pro mě bylo každodenní dokonalé polaskání pleti.



Tuto čistící pěnu jsem si opravdu zamilovala a už teď je mi po ní smutno! :-( Potřebuju ale spotřebovat čistící produkty na pleť, které mám již doma, takže s nákupem dalšího balení musím chvíli počkat. Do budoucna nákup této pěny rozhodně plánuji a chtěla bych si pořídit i nějaké další výrobky od Natura Siberica.

Čistící pěnu Natura Siberica můžu jenom doporučit. Já z ní jsem naprosto nadšená! Máte s touto pěnou taky zkušenosti, nebo s jinými výrobky od Natura Siberica?


6 komentářů:

  1. Tak to musím mít. Byla jsem moc spokojená s noční maskou od Natura Siberica:http://www.biooo.cz/pletova-maska-nocni-night-detox-facial-mask-natura-siberica-p-5670.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já pěny na obličej miluji, díky nim mám vždy pleť krásně čistou. Bohužel už nějaký ten týden nic takového doma nemám, ale snad si brzy najdu nějakou novou pěnu, kterou vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dneska se dá podle mě už i v drogérii najít dobrá čistící pěna. tak hodně štěstí při hledání :-)

      Vymazat