středa 19. února 2014

China Glaze - Sunday Funday

Krásnou středu přeju Vám všem!

Jak vždycky říká moje kolegyně: 'Dneska se nám to co? Dneska se nám to láme!' Proto si dáme takovou menší přípravu na neděli a víkend právě v půlce pracovního týdne.

Sunday Funday je krásný výrazný zářivě modrý lak. Vyloženě letní a pozitivní barvička. Proto jsem si tento lak vybrala na loňskou dovolenou v Chorvatsku. Jeho modrá barva je hodně podobná nádherně modré obloze. SF je krémový lak a jeho lakování byla naprostá paráda. Kryje téměř v první vrstvě, ale já jsem pro jistotu a ze zvyku přidala i druhou. Jeho výdrž hodnotím jako úžasnou! Vzhledem k tomu, že jsem se s lakem koupala každý den ve slané vodě, považuji jeho 5ti denní výdrž za obdivuhodnou. Odlakovávala jsem ho jen s mírně sedřenými konečky. Při odlakování mě ovšem trochu pozlobil, protože celkem dost zabarvil okolí nehtů a já jsem ho musela odlakovávat tamponkem navíc. Tento menší nedostatek mu ale mileráda odpustím. Pro modré laky mám velkou slabost a konkrétně pro tento mám slabost přímo obří, protože to je naprosto nádherný kousek!











10 komentářů:

  1. Tenhle krasavec se mi libi od chvile, kdy spatril svetlo sveta a asi si ho po tvych fotkach budu muset na leto poridit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný kousek..jak pělně svítí..Do toho musím jít :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, opravdu moc pěkný odstín modré. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím :) vyvedená modrá a pěkné nehtíky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalá barva, dokonale lakovaná, dokonalý tvar nehtů.... prostě nádhera :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. uf, to je úžasná farba, normálne mi aj tak letno teplo zostalo pri pohľade na ňu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasná letní barvička a fakt pozitivní :)

    OdpovědětVymazat