sobota 20. července 2013

Co květen dal a vzal


S hodně velkým zpožděním, ale přeci tu je bilance nákupů a spotřeby za květen. Jdeme rovnou na to.



Avon Senses Mystique sprchový gel
Jak už jsem tu několikrát zmiňovala, sprchové gely Senses od Avonu mám moc ráda. Tento nebyl vyjímkou. Krásně jemně voněl, hezky pěnil, nevysušoval pokožku a dobře umýval. To je všechno, co od sprcháče potřebuju a očekávám. Znovu ho nekoupím jen proto, protože mám doma zásobu sprcháčů na 5 let dopředu.
Koupím znova: NE

Balea sprchový gel s vůní čokolády a fíků
Z tohoto sprcháče cítím čistou čokoládu. A snad až moc. Je to hodně intenzivní a hodně sladká vůně, což já moc nemusím. Naštěstí vůně byla cítit jen během mytí, při splachování pěny šla stejně rychle dolů i vůně. Jinak proti sprcháči nic nemám. Pěnil, nevysušoval a dobře umýval. Za nějakých 30Kč pohodička.
Koupím znova: NE

Garnier Ultra Doux šampon pro barvené vlasy s arganovým olejem a brusinkou
Šampony Garnier obecně mám ráda, což už jsem tu taky několikrát zmiňovala. Konkrétně po tomto šamponu většinou sahám po té, co si nabarvím vlasy. Což je logické, když se jedná o šampon, který je pro barvené vlasy určený. Nějaké ochrany barvy a její delší výdrže jsem si nikdy nevšimla, a to mám už několik spotřebovaných balení tohoto šamponu. Hlavním důvodem, proč tento šampon používám po barvení je to, že mám velice tvrdé a nepoddajné vlasy. Po barvení se tvrdost mých vlasů ještě zesílí a stávají se z nich hřebíky. Tento šampon je ale umí krásně zjemnit a uhladit. Navíc moc příjemně voní. Nesvrbí mě po něm pokožka hlavy a ani se mi po něm nedělají lupy. Doporučit můžu i kondicionér ze stejné řady. Výhledově určitě koupím znova.
Koupím znova: ANO

Balea kiwi gel na holení pro citlivou pleť
Gel na holení jsem měla ve sprše snad 2 roky, takže jsem ho letos už opravdu musela spotřebovat. Byla jsem líná většinou po tomto gelu sahat a holení jsem řešila za pomoci obyčejného sprchového gelu. Ale když už jsem líná nebyla a gel jsem použila, tak se mi dostalo nádherné kiwi vůně. Na to, že kiwi samotné moc nemusím, tak tuhle vůni jsem si zamilovala na první přivonění. Gel se po nanesení a rozetření na kůži změnil v hustou gelovitou pěnu. Holení s ním šlo lépe a bylo preciznější. Pokožka po holení s tímto gelem taky nebyla natolik podrážděná a stáhnutá. Jednalo se o limitovanou edici, takže znova si tento gel už nekoupím.
Koupím znova: NE

Yves Rocher Revitalizační odličovací voda na obličej, oči a rty
Hodně příjemná odličovací voda a opravdu mě mrzelo, když jsem ji vypotřebovala. Používala jsem ji denně ráno a večer. Ráno před nanášením make-upu a večer k hrubému odlíčení pleti. Vůbec nelepila, což je pro mě důležité zejména ráno, kdy chci hned nanášet make-up. Stačilo jí na vatový tampónek aplikovat malé množství a krásně pleť vyčistila. Její parfemace byla hodně jemná, svěží. V očích neštípala a dobře odlíčila jak stíny, tak řasenku. Nemám jedinou věc, kterou bych jí vytkla. Snad jen celkem vysokou cenu, ale s nějakým slevovým letáčkem od Yves Rocher je i cena přijatelná.
Koupím znova: ANO

Oriflame Floral Collection krém na ruce
Krém jako takový byl celkem příjemný, docela dobře hydratoval, ale ten smrad... Ani to nemůžu nazvat jinak, ale fakt nehorázně mi smrděl. Používala jsem ho v práci, protože tam si krémuju ruce často, a tím pádem bylo zaručené jeho rychlé spotřebování.
Koupím znova: NE

Oriflame Arctic Scandinavia krém na nohy
Další propadák. Tentokrát byla vůně velice příjemná, bylinková, ale o nějakých hydratačních schopnostech krému se nedalo vůbec mluvit... Musela jsem na jednu nohu použít snad čtvrtinu krému, abych cítila alespoň nějakou hydrataci. Použila jsem ho snad 15x a bylo po krému...
Koupím znova: NE

Celine Dion Sensational
Ze začátku mi hodně voněla a nemohla jsem se její vůně nabažit. Dokonce sklidila i velkou pochvalu od kamarádky. Ale pak jsem se její vůně asi nějak přesytila a dopotřebovávala jsem ji vyloženě z donucení a taky proto, že jsem v ní nechtěla nechávat poslední zbyteček, ke kterému bych se stejně už nikdy nevrátila. Vůni bych popsala jako sladší, květinovou. Moc dlouho nevydržela a během dne se musela párkrát nanést znova.
Koupím znova: NE

Avon Naturals osvěžující pleťový krém s čajovníkem a okurkou
Můj první pleťový krém, který jsem komplet celý spotřebovala!!! Jupííí!!! Musíte uznat, že na zcela nekrémového člověka, co se týká pleti je to výkon jako hrom. Já jsem za to sama na sebe hodně pyšná. Ale dost sebechvály... :-) Používala jsem ho jen večer po sprše, kdy mám pleť díky vodě nejsušší. Do pleti se krásně vsáknul a hydratoval ji. Přitom mi ale neudělal na obličeji efekt přemaštěné disko koule, což mi krémy jinak běžně dělají. Krém měl příjemnou okurkovou vůni. Výhledově si ho určitě pořídím znova.
Koupím znova: ANO

Nákupy vidíte zdokumentované na obrácených fotkách. Za to se vám moc omlouvám, ale vážně nevím, jak přimět blogger, aby fotky neobracel...





Závěr
Spotřebovaných produktů celkem: 9
Koupených produktů celkem: 31
Rozdíl: +22


14 komentářů:

  1. Sprcháče od avonu mám moc ráda poslední dobou nepoužívám žádný jiný, také jsem si objednala ten peeling a krém na nohy čekají na mě k narozeninám zatím jsem si k nim jen čichala a byla jsem unešena už z té vůně:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím zkoušela od Avonu sprej na nohy a je super! Hlavně ta jeho vůně.

      Vymazat
  2. Super, na tvoje spotřebováno se vždycky těším. Mám ten kiwi gel na holení, jenže má už od začátku nějaký podělaný dávkovač a gel se z balení hodně blbě dostává. Kdyby nebyl tak super, tak už ho dávno vyhodím. Chtěla jsem si koupit ten krém na nohy od Oriflamu, překvapilo mě, že vůbec nehydratuje :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :-) Ten krém si vážně nekupuj, je hrozný... :-(

      Vymazat
  3. Ahojky, koukala jsem, že součástí tvých nákupů je i nový intimní gel od Oriflame. Já používám na intimní hygienu jenom tento gel, ale teda ten základní (béžový) ten už jsem v nabídce neviděla a mají pouze tyhle parfémované. Chtěla jsem se zeptat, jestli už jsi jej zkoušela a jestli je oproti tomu původnímu nějaký zásadní rozdíl. Díky moc za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, už ho používám. Přijde mi jen o něco více krémovější konzistence, jinak mi přijde stejný. Žádného zásadnějšího rozdílu jsem si nevšimla.

      Vymazat
  4. šampon od Garnieru jsem teďka dodělala a mně tedy vůbec nevyhovoval:( udělal mi to samé co tobě, ale mým jemným a zplihlým vlasům to naopak uškodilo:D prostě né všechno sedí všem:) jinak mooc pěkná zásobička nových laků:) budu se na ně těšit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí :-( Každý holt potřebuje na vlasy něco jiného... Taky už se na ně těším ;-)

      Vymazat
  5. Jee, ty máš další Narsku! Jakou? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám. :-( To je pořád Sin. Na Facebooku byl hned v květnu, na blogu až teď. Tak to klame...

      Vymazat
  6. Od Balei určo už budu muset zkusit nějaký sprcháč. A to kiwi na holení,láká mě ta vůně,ale já jsem líná až tak,že holim pouze na mokro bez ničeho. :D A nákupy moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Fúúha, to je teda dosť vecí. Ja by som nikdy nevedela niečo za mesiac minúť :D

    GiveAway with Oasap.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/oasap-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Já musím, jinak bych už těma nákupama byla dočista zavalená ;-D

    OdpovědětVymazat