středa 17. července 2013

China Glaze - Wicked Style

Zdravííím Vás všechny! :-) Už je to pěkně dlouhá doba co jsem se ozvala naposledy, což...?! Měla bych se nad sebou vážně zamyslet a polepšit se! Ale nebojte se! Za tu dobu co jsem se na blogu neozývala se ze mě rozhodně nestala zlomyslná osoba, jak by se podle názvu laku, který Vám chci dneska ukázat, mohlo zdát.

Wicked Style je lak z loňské jarní kolekce Electropop. Je to zářivý malinově-růžový krémový lak. Na fotkách je bohužel o hodně méně zářivější, než je ve skutečnosti. Ono to jméno laku nakonec nebude tak úplně mimo..., protože to je jeden z těch laků, který na fotkách vždycky vyjde o fous jinak, než jak vypadá doopravdy. Nicméně lakoval se parádně, šikovnějším by mohla stačit jedna silnější vrstva. Ti méně šikovnější (mezi něž patřím i já) budou muset nanést dvě klasické vrstvy. Lak je i bez nadlaku super lesklý, ale já jsem i tak kvůli prodloužení výdrže nadlak nanesla. Co ještě dodat... Barvička laku sice není super originální, ale je tak zářivá,  šťavnatá a prostě nádherná, že místo v mojí sbírce jí patří zcela právem. Pro letní dny je jako dělaná.









S bílou si rozumí ;-)


A na závěr jedna přesvícená na sluníčku...



4 komentáře:

  1. Překrásná barva :-) Mám lak v podobné barvě od Rimmel a taky je moc fajn. Bude článek o spotřebovaných produktech? Vždycky ho u tebe čtu moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hurááá, jsi zpět :) Já už si říkala, žes to snad zabalila, což by mi mrzelo. Lak je krásný, žůžový letní :) Takové šťavnaté mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. néééé, nic nebalím, neboj ;-) jen toho času je pomálu a podle toho to tady pak vypadá... :-(

      Vymazat