pondělí 25. března 2013

Essence - I Love Bad Boys

Tohle je první z nových laků Essence ze stálé řady, který se tady na blogu objevuje. K této 'povedené' inovaci od Essence nemusím snad už nic dodávat, na jiných blozích k tomuto tématu bylo řečeno snad všechno... Nafocený jsem ho sice měla už několik měsíců, protože jsem ho kupovala chvilku po uvedení do prodeje. S fotkami jsem ale nebyla spokojená, proto jsem se ho rozhodla v sobotu nafotit znova, protože i když šíleně foukalo a byla zima, sluníčko svítilo nádherně.
I Love Bad Boys je modro šedý lak, který obsahuje tyrkysové šupinky. Na fotkách mi vyšel více modrý, ve skutečnosti je dost našedlý. Šupinky jsou vidět poměrně dobře i při normálním světle, ale na sluníčku se ukážou ve své plné parádě. Konzistence laku je vodovější. Pro plné krytí mi stačily dvě vrstvy. Největší katastrofou u tohoto laku je jeho výdrž (stejně jako u všech ostatních...). Lakovala jsem ho asi 3x bez podlaku, s podlakem, s různými nadlaky a vždycky jsem ho hned druhý den měla šíleně oprýskaný a oloupaný - čili v tomto stavu byl lak zcela nenositelný. A druhým dnem myslím to, že ho třeba v neděli večer nalakuju a již během pondělka je po laku... Hnus velebnosti!!!!!! Lak nezachrání ani jinak pěkná barva.










5 komentářů:

  1. zrovna tenhle lak mám taky.. a když nahlédnu do svých poznámek (:D) tak mi s výdrží problémy nedělal, jen prostě.. já nevím, k těm "novým", nové už dávno nejsou že:), jsem nějak vůbec nepřivykla.. i když barvy mají krásné, jako je tento:)

    OdpovědětVymazat
  2. Laky od Essence mají prostě nádhernou barvičku.., jen je škoda té výdrži :(

    Jinak ráda bych Tě pozavala na mou GA:
    http://www.lore-madalena.blogspot.cz/2013/03/prvni-rok-zivota-tohoto-blogu-giveaway.html

    :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá krásně na nehtech! Přesně na takovýto jaro/léto :)) Já jsem spíš na mint zelenomodré ale takhle modrá se mi kupodivu líbí taky :)

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Až teď jsem si koupila jeden lak v nové lahvičce, tak jsem zvědavá na jeho kvalitu..

    OdpovědětVymazat
  5. je krásny, vlastne v poslednej dobe nelakujem nič iné, len modré laky, proste slabosť, ale tie vlastnosti, radšej nie..z nových essence nemám ešte ani jeden, aj keď párkrát už ležali v košíku.našťastie zvíťazil zdravý rozum. :D

    OdpovědětVymazat