úterý 1. ledna 2013

Color Club - Sweet Pea

Mini lak od Color Club v odstínu Sweet Pea byl součástí prvního LadyBoxu. Sweet Pea je fialovo-narůžovělý krémový lak. Většinu času je fialový, ale občas, při určitém světle z něj vykoukne růžová barva. I u této mini verze laku je super štěteček, se kterým není problém lakovat. Lak je krycí už v první vrstvě, ale nanesla jsem obvyklé dvě. Ještě musím podotknout, že na nehtech bezvadně drží!

Prvních 5 fotek je ve stínu, dalších 5 na sluníčku.












A tady je Sweet Pea vyfocený pro srovnání se svým velkým bráchou Hydrangea Kiss ze stejné kolekce Blossoming pro jaro 2012.
Klasická velikost laku má 15ml, miniaturka má 7ml.


11 komentářů:

  1. teda, ty fotky jsou natolik rozdílné, že to snad nemůže být jeden a ten samý lak :D další láček dvou tváří, líbí se mi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přísahám, že to je doopravdy jeden a ten samý lak. ale je pravda, že jsem fotila při dvou světelných extrémech. ještě jsem ho mohla vzít v nějakém polostínu...

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. do skvělosti fotek mám podle mě ještě daleko, ale každopádně moc díky ;-)

      Vymazat
  3. Moc hezky:-), klidně bych ho hned lakovala:-)

    Líbí se mi i ten hortenziový:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ho nosila už dřív, ale kvůli světlu nevyfotila. tak jsem ho kvůli focení lakovala předevčírem znova a taky jsem měla velké nutkání nalakovat ho na zbytek nehtů a znova nosit... ale musím provětrat všechny laky, co ještě čekají na lakování ;-)

      Vymazat
    2. Ja si říkám kolikrat to samy, ale nejčastěji prostě laků ju to, na co mám zrovna chut:-)

      Kolik ti jich čeká ve frontě cca:-)?

      Vymazat
    3. já taky lakuju vždycky tu barvičku, na kterou mám zrovna náladu a chuť. a občas i značku, protože někdy nemám chuť třeba na široký štěteček OPI, tak zvolím úzký Essie :-D ale jinak jsem OK :-D no a kolik mi jich čeká ve frontě... jak to napsat, abych pořád vypadala, že jsem normální...? :-D řekněme, že nalakovaných jich mám míň než nenalakovaných, a ty se už bohužel zřejmě nedají počítat na desítky... :-( holt nakupuju o hodně víc, než stíhám lakovat :-(

      Vymazat
  4. Super barvička, asi bych si taky pořídila jen miniaturku, abych ho vůbec spotřebovala :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tenhle lak jsem si dobrovolně nevybrala, jak jsem psala, byl v prvním LadyBoxu. ale i tak jsem s ním nadmíru spokojená :-)

      Vymazat
  5. Ahoj, moc ráda bych tě pozvala na svůj nový blog, který je zaměřený na fotografování!:) Také začínám rozjíždět takový, menší projekt...
    PS: Pokud se ti u mě bude líbit, budu samozřejmě hrozně moc ráda, když se staneš mým pravidelným čtenářem!:)
    Přeji pěkný den :)

    OdpovědětVymazat