neděle 30. prosince 2012

Nejoblíbenější výrobky za rok 2012

Jak jsem už dneska předeslala na facebooku, ani já vás neušetřím o přehled mých nejoblíbenějších výrobků za rok 2012. Původně jsem chtěla vybrat 12 výrobků, aby to bylo stylové, když nám končí rok zakončený taktéž číslem 12. Ale pak se mi počet mých oblíbenců nějak nekontrolovatelně rozrostl... :-) Snad vám to nebude vadit a moje dekorativní oblíbence si prohlédnete až do konce. Pokud budete mít chuť, můžete mi v komentářích napsat, jaké oblíbence jste si za rok 2012 udělali vy. :-)




E.L.F. Mineral Infused Face Primer

Moje nejoblíbenější báze pod make-up a podle mě taktéž nejlepší. Mnohem lepší než opěvovaná báze od Dermacolu. Nevím, ale Dermacol na mě prostě nefunguje. Báze od E.L.F.u funguje tak jak má a já budu načínat její druhé balení.

Pořídíte na e-shopu E.L.F.u za 159Kč.


Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation (recenze) + Stay Matte pudr

Tyto dva výrobky jsou moje stálice, hlavně tedy pudr. Ten už asi 4 roky používám stejný a myslím, že jiný už ani hledat nebudu. Stay Matte od Rimellu mi sedí naprosto ve všem. Sedí mi perfektně odstín 004 Sandstorm, sedí mi jeho vlastnosti - zmatní mi pleť na docela dlouhou dobu, dlouho vydrží a jemňounce příjemně voní. Prostě stálice na mém kosmetickém nebi. 

Pořídíte v každé drogérii, tuším za 119Kč. V různých akcích se dá koupit za hubičku.

S make-upy experimentuju víc, ještě pořád hledám pro sebe ten naprosto ideální. Všeobecně musím říct, že všechny make-upy co jsem od Rimmelu měla mi seděly. Především potom odstínem 103 True Ivory. Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation je za dobu hledání ideálního make-upu pro mě nejlepší. Kdybych nechtěla, tak bych už ani dál hledat nemusela a mohla bych zůstat u tohoto make-upu. Ale pořád toho červíčka v hlavě mám, takže asi ještě nějaký čas hledat budu...

Make-up opět pořídíte v drogérii. Cena je myslím 199Kč, v akci se dá opět pořídit levněji.


Catrice Definition Bronzer + Highlighting Powder

Přiznám se, že bronzer a rozjasňovač docela často vynechávám. Ale když už tyto dvě věcičky aplikuju, nejčastěji sahám právě po těchto dvou produktech od Catrice.
Bronzer má přirozeně hnědou barvu a pro konturování je prostě ideální. Navíc je matný a líbí se mi i pevný plastový průhledný obal.
Rozjasňovač má světle broskvovou barvu se zlatými odlesky. Obsahuje skoro neviditelné třpytky a na obličeji udělá pěkný glow efekt.

Bohužel ani jeden výrobek se již nedá koupit, protože bronzer byl obsažen v limitce Bohemia a rozjasňovač v limitce Enter Wonderland.



Essence tvářenka Swirlpool (recenze) + Benefit tvářenka Hervana

Tvářenka od Essence už opět bohužel nejde koupit, byla součástí limitky Marble Mania, což je obrovská škoda, protože tohle je naprosto nejlepší a nejúžasnější výrobek od Essence. Až mi jednou tahle tvářenka dojde, tak ji opravdu hodně opláču. Má krásnou růžovo-broskvovou barvu a ještě krásněji se na tváři leskne do zlata. Prostě nádhera.
Druhou mojí nejoblíbenější tvářenkou je Hervana od Benefitu. Tvářenku tvoří čtyři různé odstíny a po jejich smíchání vznikne krásná růžovo-meruňková barva. Vlastně se s Essence odstínově podobají. Hervana bezvadně drží a přežije s vámi celý den. Určitě na ni budu muset napsat samostatnou recenzi. Proč sem ji vlastně nenapsala už dávno...?

Hervanu koupíte s Sephoře (možná i v nějaké jiné parfumerii) nebo ji určitě seženete na nějakém e-shopu.


Maybelline One by One řasenka + L'Oréal Lash Architect 4D řasenka

Bezkonkurenčně dvě nejlepší řasenky, jaké můžete v drogérii pořídit. One by One má umělý kartáček ve tvaru vajíčka. Řasy krásně prodlouží, zhustí a mírně natočí. Nijak neopadává a dobře se odličuje.
Lash Architect 4D má klasický štětinkový kartáček. Štětinky jsou ale jakoby stočené kolem středu, takže kartáček pěkně a pravidelně pročeše všechny řasy. Ty jsou opět zhuštěné a mírně natočené. Opět se nekoná žádné opadávání a jde snadno odlíčit.

Obě dvě řasenky seženete v drogerii. One by One by měla být okolo 200Kč a Lash Architect 4D okolo 400Kč, což už je poměrně dost, ale v akci se dá pořídit za poloviční cenu.


Avon - Apricot Mystery (recenze) + Maybelline my Gloss

Mezi svoje favority na rty jsem vybrala rtěnku a lesk, které jsem nosila především v létě. Rtěnka má krásnou meruňkovo-oranžovou barvu, ale nejlepší jsou na ní její odlesky do fialovo-růžova.
Lesk od Maybelline má korálovou barvu v které jsou obsaženy zlaté a oranžové třpytky. Třpytky na rtech vůbec nezlobí, mizí zároveň s leskem a na rtech neškrábou. A lesk na rtech vydrží opravdu dlouho.


Alverde Lippenbalsam + Balea Fruity Kiss + Isana Classic + Balea Tropical Dream

Od všech těchto balzámů na rty mám spotřebováno již minimálně jedno balení. Momentálně používám modrou Isanu a ostatní jsem si pořídila do zásoby, kdyby mi je náhodou přestali prodávat. Všechny jsou na rtech příjemné, hydratují je a každý pěkně voní.

Alverde a Baleu koupíte v DM, Isanu v Rossmannu. Každý stojí do 40Kč.


Barry M Eyeshadow Pencil

Tyto dvě tužky nepoužívám jako stíny, protože jsem na to líná. Jejich aplikace je na mě poměrně zdlouhavá. Proto jsem začla bílou tužku používat na projasnění vnitřních koutků oka. Fialovou používám místo linek. Fialová barva není tak tvrdá jako černá a linka vypadá přirozeněji. Nanáším ji pomocí štětečku. Obě dvě tužky drží jako přibité, takže se z očí nikam nehnou.

Pořídíte je na e-shopu mýchšminek za 139Kč.


Garnier Roll-on Anti-dark Circles + Too Faced Shadow Insurance + Avon Perfect Eyebrow Pencil

Garnier je součástí mojí kosmetické výbavy už druhým rokem. Používám ho naprosto každý den a pořád mám jedno a to stejné balení. Roll-on mi zakryje kruhy pod očima a projasní okolí očí, protože má mírně lesklý finish.
Bázi pod oční stíny od Too Faced mám relativně krátkou dobu, ale i přesto o ní můžu říct, že je bezvadná. Stačí jí kapička, takže si myslím, že tohle 11g balení mám na roky. Oční stíny na ní drží jako přibité.
Tužku na obočí od Avonu mám v odstínu Dark Brown. Tužka je měkká, takže se skvěle aplikuje, má tmavě hnědou barvu, která mi sedí, dlouho vydrží. Jako velkou výhodu vidím i to, že na druhém konci má kartáček na pročesání obočí, takže sebou nepotřebujete nosit kartáček na pročesání zvlášť.

Garnier pořídíte v drogerii za 200Kč, bázi od Too Faced v Sephoře za 350Kč a tuřku na oboží v Avonu okolo 100Kč - v akcích opět méně.


L'Oréal Color Infaillible

Tyto stíny jsou opravdu úžasné a já je miluju. Proto je mám v sedmi odstínech a myslím, že to ještě není jejich konečný počet. Stíny jsou úžasně pigmentované, jsou jemňounké - některé skoro až krémové. Jsou taky hodně lesklé, takže pro každého nemusí být na denní nošení.

Koupit se opět dají v drogérii a normálně stojí něco přes 200Kč. V Rossmannu je ale mají hodně často v akci za příjemných 149Kč - tehdy je nakupuju já. :-)


Urban Decay Naked 2

K této paletce snad ani nemusím nic dodávat. Paletka neutrálních odstínů, s jejichž pomocí vytvoříte nekonečně mnoho kombinací líčení. Některé stíny jsou hodně lesklé a pro mě jsou spíš na večer než na denní nošení. Pigmentace stínů je suprová. Kdybych se musela zbavit všech stínů co mám a měla bych si nechat jen jednu jedinou paletku, byla by to právě Naked 2.

Paletku pořídíte na některém e-shopu.


Inglot oční stíny freedom system

Stíny od Inglotu snad už taky představovat nemusím. Určitě jste už na ně na některém blogu narazili, protože Inglot hlavně před vánoci pořádal solidní PR masáž. Jeden Inglotí stín byl taky součástí prosincového Ladybox pytlíku (já měla ten černý). Stíny jsou skvěle pigmentované a na oku dobře drží. Za největší výhodu považuju to, že si paletky sestavujete sami z odstínů, které se líbí vám. Já to mám s paletkami povětšinou tak, že minimálně jeden odstín v každé paletce mi nevyhovuje - to u Inglotu odpadá.

Stíny pořídíte v Inglotu, který má prodejnu v Praze na Chodově. Jeden stín stojí 150Kč. Inglot posílá i na dobírku, myslím, že jim stačí napsat mail s objednávkou.


Avon Quatro paletky

O čtyř-paletkách od Avonu se zmiňuju na blogu poměrně často, takže už víte, že je mám opravdu ráda. Což dokládá i jejich počet devíti kusů. Všechny paletky do jedné mám moc ráda. Stíny jsou dobře pigmentované, i když se najdou i slabší jedinci, ale žádná tragédie v podobě nemalující stínu neexistuje.

Paletky pořídíte z Avonu. A akci jsou opět za slušné ceny vzhledem ke kvalitě. Tuším, že to je kolem 130Kč.


Tak se přiznejte. Kdo vydržel tenhle článek dočíst až do konce? Doufám, že jsem Vás moc nenudila! :-)

12 komentářů:

  1. Čoveče...my nemáme nic shodného - no, ale určo se něčím inspiruju :)

    Lil

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, tyhle články miluju ze všeho nejvíc a v pár věcech se shodujeme - Barry M pencils, Isana balzám na rty (teď jsem ji dodělala a asi se k ní zase vrátím, nevím).
    Infallible chci zkusit už dlouho, tak snad se u L'oreal stojanu aspoň na chvíli zastavím. :D

    Šťastný nový rok. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. menší dodatek - zkus Olivovou Isanu, je to nějaká novinka a je úplně skvělý! ;)

      Vymazat
  3. Taky jsem propadla Infaillible stínům. Jsou super, hodlám si jich pořídit také víc. I s balzámy od Balei souhlasím, zato Isanu úplně nesnáším :D

    OdpovědětVymazat
  4. Naked bych si také ráda pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám rada tyhle články:-)

    Všechno nejlepší do nového roku:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tolik věcí jsem letos nestihla ani nakoupit :D.

    OdpovědětVymazat
  7. wow tomu sa hovori tienov a tienov:) ja mam z Avonu jednu tu paletku (odtiene hnedej)a je super)

    Inak ak ta zaujima ake su podla mna TOP vyrovky 2012 najdes ich tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/12/top-2012.html

    OdpovědětVymazat
  8. Paletky od Avonu ,naprosto krásné!

    OdpovědětVymazat
  9. tu loreal riasenku si kupovala moja sestra na ebay za nejake 4 dolare a dam ruku do ohna za to, ze je prava :)

    OdpovědětVymazat
  10. takovéhle články miluju. a z toho co tu máš, mám jenom paletku quatro od avonu. barvy (já mám hnědou verzi)jsou úžasné a paletku jsem si naprosto zamilovala.

    OdpovědětVymazat
  11. jojo tyhle článek taky miluju shoduju se s tebou akorát v tom pudru od Rimmelu a pak ty balzámy :))

    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat