neděle 23. prosince 2012

Essence Frosted Champaign (LE Crystalliced)

Před chvilkou jsem dozdobila vánoční stromek. Jupííííííí! Celý obývák už je pěkně provoněný. Teď jsem si sedla k počítači, že napíšu nějaký ten článek. Pustila jsem si CD od Michaela Bublé Christmas (doporučuju), z okna koukám jak sněží a až dopíšu článek na blog, konečně se pustím do balení dárků. Zatím je to u nás docela v klidu, tak doufám, že se ještě nestihne nic posr*t, jak je to bohužel každý rok zvykem... Ale konec keců o tom, co právě dělám a jdu na ten článek. :-)

Dneska bych chtěla psát o laku od Essence Frosted Champaign, který je z limitky  Crystalliced, která byla v prodeji loňskou zimu. Takže lak už nejspíš bohužel neseženete. Mě jeho fotky smrděly v počítači celý ten rok a v létě mi bylo blbé je zveřejnit. Teď se to ale myslím docela hodí. Navíc sem si o tomhle laku ani nic nezapsala, takže budu hooodně vzpomínat, jak se mi vlastně lakoval. A taky fotky jsou ještě foceny starým foťákem...

Frosted Champaign je téměř bílý lak, ale čiště bílý rozhodně není - nazvu ho proto třeba jako špinavě bílý lak? Obsahuje v sobě moc pěkné zlaté a bronzové mini třpytečky, které jsou vidět i na běžném světle, ale v plné parádě se ukážou až na sluníčku, hlavně ty zlaté. Pamatuju si, že jsem se u jeho lakování docela vztekala, protože má vodovější konzistenci, takže mi utíkal po nehtu a navíc kryl k mé spokojenosti až ve třetí vrstvě. No ale něco do sebe určitě má, zatratit ho úplně nemůžu. 









A na závěr ještě stromeček a sníh. :-)



4 komentáře:

  1. Tenhle lak mám a vypadá bezvadně. Bohužel se mi lakoval dost blbě, no ale tak co se dá dělat, když je tak pěkný :). Krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  2. Jé ten jsem ještě nalakovala..vlastně žádný z kolekce..nj ostuda..:D Moc pěkný je ;)
    A stromeček pěkný. Hezké Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na zimu se docela hodí :). U nás se taky vždycky něco pokazí přímo v ten den :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Já si tuhle limitku nechala utéct, protože jsem o nich četla, že se nelakovaly moc dobře, ale pak mě to mrzelo, protože nekteré laky byly fakt moc hezké... ale budou další, tak co a navíc, 3 vrstvy, to by moje nervy nezvládaly :)
    Hezké Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat