úterý 23. října 2012

SenzaBox Říjen 2012

Dneska snad všem přišel říjnový SenzaBox a na blozích se opět nedočtete téměř o ničem jiném. A ani můj blog nebude vyjímkou. Takže opět předesílám, kdo má už SenzaBoxu dost, stačí stránku zavřít. Minulý měsíc na mě SenzaBox už nezbyl. První mě to mrzelo, ale po rozbalení říjnové krabičky mě zklamání přešlo, protože je podle mě lepší než zářijová. Neřikám, že je dokonalá, ale lepší pro mě je. Jdeme se na ni tedy v rychlosti podívám a zdělím vám svoje prvotní dojmy během otevírání.


SenzaBox je ovázán stužkou, ale oproti Ladyboxu je ke stužce připojena i dekorace. V tomto případě oranžová kytička a kolečko lastury nebo co to je...? Nicméně se mi tohle zdobení moc líbí.



Další věc co se mi líbí je to, že obsah SenzaBoxu je ještě pod jemným papírem, který je slepen logem SenzaBoxu. Působí to na mě luxusním dojmem a trochu i tajemnem, protože není na první pohled po otevření krabičky vidět co obsahuje.


Po rozlepení papíru na mě vykouknul dopis. V tomto případě musím říct menší zklamání a mínusové body pro SenzaBox a plusové pro Ladybox. Přece jenom pečeť, obálka a nějaká ta omáčka v dopise Ladyboxu ve mě vzbudila lepší dojem. SenzaBox dopis obsahuje pouze přehled produktů.


Již výše zmiňovaný dopis s přehled produktů. Říjnová krabička jich obsahuje devět. Tři plná balení a šest vzorečků.


Všechny produkty v krabičce vyskládané na jakémsi papíru, který je nastříhaný na proužky. V tomto ohledu se mi opět více líbí Ladybox a jeho vystýlka z růžové látky. Vystýlka SenzaBoxu na mě působí, jako kdyby to sebrali z koše na papír.


A jdeme k samotným produktům v krabičce. Jako první tu je denní a noční slaměnkový krém od L'Occitane. Od L'Occitane chci už něco dlouho vyzkoušet, takže jsem i docela ráda, že v téhle krabičce je taková nálož jejich produktů. Nicméně tyto krémy mi na první přičichnutí docela dost smrdí, ale určitě jim dám šanci.


Další produkt od L'Occitane je tělové mléko a to je už na první přičichnutí něco jiného. Nádherná citrusová vůně, tu já můžu!


Tento vzoreček je jasným adeptem na vánoční dárek v plném balení. Parfém pivoňka. Voní opravdu nádherně a roztomilejší balení jsem snad nikdy neviděla. :-)


Báze od Dermacolu je pro mě celkem zbytečnost, protože doma mám totožné, téměř plné balení. Přemýšlím, že ji nějakou formou pošlu dál...


Zubní pastu jsem v SenzaBoxu nepochopila vůbec. A ještě navíc jako speciální dárek. Zubní pasta prostě podle mě do tohoto balíčku nepatří. Příště můžou rovnou přihodit tampóny...


Krém od Weledy pro extrémě citlivou pleť je pro mě úplná zbytečnost, protože já mám pleť mastnou. Nejspíš skončí u mamky nebo babičky.


Deo krystal je pro mě docela zajímavý. Je to čistě přírodní deodorant a před použitím se musí navlhčit vodou. Vypadá opravdu jako krystal. Na tento výrobek jsem zvědavá nejvíc.


A poslední věcička je kajalová tužka od značky Benecos v olovové barvě. Tužky sice moc nenosím, ale olivová barva se mi líbí a sem tam tužku určitě využiju.


Říjnový SenzaBox hodnotím tak půl napůl. Všechno co jsem ale dneska napsala jsou počáteční dojmy a po vyzkoušení je můžu zcela změnit. Takže... čas ukáže. :-) Co vy a tento SenzaBox? Máte - nemáte? Spokojení nebo nespokojení s jeho obsahem?


5 komentářů:

  1. Já jsem spokojená moc a navíc velice příjemně překvapená obsahem :) Můjnázor si můžeš přečístu mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se obsah velmi líbí, brala bych vše :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  3. Já ho také hodnotím tak půl na půl. Pobavila si mě s tampónama :D, ale tak proč ne, když už to má být něco speciálního :D.

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem také přijemně překvapena:) i když po přečtení tvého článku musím souhlasit s tím, že Ladybox má asi vychytané snad všechny detaily, ale na druhou stranu mi je stejně sympatyčtější právě Senzabox:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jsem si koupila ladybox a prijde mi uplne super .. minule jsem zkusila senzabox a s tim jsem moc spokojena nebyla :-/

    OdpovědětVymazat