pondělí 22. října 2012

'Akční' Garnier Fructis v Kauflandu ... a tři ceny

Teda ale dneska jsem se tak nakrkla v Kauflandu, že mi to nedá spát a o svůj zážitek se musím podělit i s vámi. Už několikrát jsem slyšela, že 'tohle' se běžně stává, ale nenaštve vás to natolik, jako když se to stane přímo vám... Ale pěkně popořádku.


Jelikož mám Kaufland co by kamenem dohodil od práce, většinou si do něj skočím o polední pauze pro nějakou sváču nebo pro to, co je zrovna potřeba. Dneska tomu nebylo jinak a mým cílem, kromě Piškotíka , byl i nový šampon od Garnier Fructis. Jeden z těchto šamponů nedávno recenzovala viennetka a ve své recenzi uvedla, že tyhle šampony jsou v Kauflandu momentálně v akci za 45,90Kč. A protože jsem k šampónům už dřív voněla a zaujaly mě, pro jeden jsem vyrazila. No za tuhle cenu ho tam přece nenechám...
Cedulka 45,90Kč byla naprosto u všech 250ti ml balení šamponů od Garnieru. To vím zcela přesně, protože sem očumovala všechny. Jen tak pro pořádek uvedu, že Piškotík je v akci za 9,90Kč.
Jednoduchým součtem se doberu k ceně 56Kč, a předpokládám, že tuto cenu po mě bude chtít i paní na pokladně. ALE to jsem se hodně spletla! Paní na pokladně po mně chce 90Kč. Tak zírám na účtenku a co nevidím, šampon je za úžasnou akční cenu 79,90Kč. Tak se ptám paní pokladní a ona samozřejmě nic, ona muzikantka a odkáže mě na informace.


Jdu tedy na informace a zcela v klidu paní vysvětluju, že mají inzerované šampony ve slevě za 45Kč ale na pokladně po mě chtěla 80Kč. Načež se ze mě paní na informacích snaží udělat totálního debila, že sem si měla zkontrolovat všechny cedulky co jsou v regálech s názvy šamponů, protože za akční cenu nemusí být všechny. Na to jsem jí už rázněji odpověděla, že cenu 45Kč mají u všech šamponů. Neochotně tedy vyvolala další ženskou z oddělení drogérie, která jí následně 2x volala co a jak...
Po druhém telefonátu mi paní na informacích zdělila, že cena šamponu je 49,90Kč. Nevím co sem měla za zatmění, nejspíš že jsem už byla nervní abych stihla polední pauzu a nepřišvihla ji, jsem znejistěla a netrvala na ceně 45,90Kč a paní odkývala cenu 49,90Kč. Vypsala jakýsi formulář, já ho podepsala, vrátila mi 30Kč a valila jsem do práce.
Tam jsem se podívala do letáku z Kauflandu a tam cena 45,90Kč. Takže mě i tak natáhli o 4 kačky. 4Kč mě nebolí tolik jako 30Kč, ale hlavně mi jde o princip sakra!!! Tiskové chyby se stanou, chápu. Že nemají načtenou sníženou cenu v pokladně první den akce taky pochopím. Ale tyhle šampony jsou ve slevě od minulého čtvrtka!
Jako kdybych dělala nákup pro celou rodinu nevím s kolika položkama, tak si tohohle vůbec nevšimnu. Pěkně mě to nasralo, už z principu, protože podle poloprázdných regálů si tyhle akční šampony zakoupilo docela dost lidí!
Sem naštvaná a ještě dlouho budu! Šampon se mi zprotivil už před prvním použitím a to za to chudák ani nemůže. Nejvíc sem ale naštvaná na Kaufland a dám si na něj sakra majzla! Takže bacha na to i u ostatních věcí a účtenku raději 2x překontrolovat. Stalo se vám tohle taky už někdy a jak by jste reagovali?

PS: A víte co je největší gól?! Že v našem letáku je cena ve slevě 47,90Kč a původní cena 72,90Kč. WTF?!?!?! :-DDD Pro každý okres asi jiný leták s jinýma cenama. Mám dost... :-D




12 komentářů:

  1. Normálka, ale člověk se nesmí nechat napálit.

    Taky jsme v Tescu koupili karimatku, která nakonec nebyla tak "zlevněná" jak jsme si mysleli. Ale na informcích, byla paní v pohodě. Slušně jsme řekli, že za tudle cenu ji nechceme a vrátila nám peníze.

    OdpovědětVymazat
  2. Od teď si raději budu dávat pozor..ať se nenechám okradnout.. =D

    OdpovědětVymazat
  3. Takyuž jsem zjistila, že člověk si musí dávat majzla všude, takźe vždy kontroluju účtenky a asertivně kráčím rovnou na informace, ze mě nikdo debila dělat nebude. Ale tvé rozčilení chápu, taky jsem poprvé byla hodně vytočená. A nejvíc bacha si dávejte v Tescu!

    OdpovědětVymazat
  4. dělaj to všechny markety. nevím jestli schválně nebo omylem, ale stalo se mi to už v bille, tescu, albertu. do kauflandu tolik nakupovat nechodím. každopádně já si vždycky účtenky z kasy kontroluju. protože občas tam narazí něčeho o kus víc, občas jim nesedí ceny. takže se to fakt vyplatí si to hlídat. zatím mi to všude v pohodě vrátili. ovšem v albertu jsem až později zjistila, že pokud nesedí ceny na regálu a účtence, tak mají dávat i omluvnou poukázku na 5O kč. mě nedali teda nic, ale příště ji budu chtít.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se naopak často stává, že si něco koupím - a u pokladny pak dodatečně zjišťuji, že byla v akce, a tedy nad mé očekávání levnější:D Ale chápu, že opačná situace je vážně k naštvání!

    OdpovědětVymazat
  6. U nás je kaufland celkem oblíbenej, tohle bych do něj neřekla. Byla bych pořádně nakrknutá :D!

    OdpovědětVymazat
  7. Kaufland to asi dela rad, manzel mi takhle sel koupit nedavno horkovzdusny vetrak do prace a prodali mu ho cca o 100kc draz, nez byla cena v letaku a rekli mu, ze je to jiny typ... No nastesti se 2x behem tydne rozbil, tak jsme chteli vratit penize :) ale jsou to zlodeji!

    OdpovědětVymazat
  8. Holky,pokud u pokladny nesedi cena,nebudte na prodavacky protivne :),ony nemuzou za to ze ceny nejsou predelane. Mluvim z vlastni zkusenosti. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sice chapu, ale ja jako zakaznik nemam kde jinde se rozcilit, nez na informacich... To ze to dela vedeni obchodu zamerne, uz me jaksi nezajima, nebot ja s nim do styku neprijdu. A popravde uz me nebavi po kazde neprijemnosti psat emaily a stezovat si....

      Vymazat
    2. Já všechno vracím stejnou mincí, když je na mě paní milá a má zájem to řešit, jsem samozřejmě také milá a není žádný problém, ale když je paní sprostá a dělá ze mě blbku, co neumí číst a počítat, dožere mě tak, že bych nechtěla být na jejím místě.Bohužel těch prvních případů je méně a tyhle situace se stávají na můj vkus dost často.

      Vymazat
  9. já si ho koupila u nás drogerce v tetě za 49,90 a docela dobře voní kámoška říkala že jí prej šampony garnier dělají pupínky na čele že prej když se jí tam dostane pěna ze šamponu tak nevim já včera myla hlavu garnierem a zatím v poho :)))

    OdpovědětVymazat