pondělí 28. května 2012

Vyhlášení giveaway + info

Tak jsem tady s vyhlášením druhé giveaway. Celkem se vás zůčastnilo 65, za což jsem moc ráda a všem děkuju! Výběr vítěze jsem tentokrát nechala na random.org, a ten vybral jako vítězný komentář s tímto číslem:


A komentář číslo 32 zanechala Limett


Limett moc gratuluju a jdu hned psát mail! :-)


A teď ještě pár slov na závěr, aby jste byli trochu v obraze. 5.června mě čekají státnice, a protože jsem si samozřejmě všechno učení nechala na poslední týden, musím teď blog uvést do úsporného režimu a věnovat všechnu svoji energii učení. Snad se mi podaří ještě nějaký článek napsat, ale opravdu nevím. Kdyby ne, tak po 5.červnu budu určitě zpět! Doufám, že to pochopíte, určitě je nás takových víc...

4 komentáře:

  1. Ježiškote, mám ohromnou radost!! :) Po náročný zkoušce sem nakouknu a co nevidim :) Já snad nikdy nic nevyhrála, děkuju hrozně moc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak samozřejmě přeju hodně štěstí u státnic a už se těšim, až budeš zpátky nadšenější než dřív :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji Limettce a držím Ti pěsti u státnic ;o)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    ráda bych tě pozvala na svůj blog, kde se věnuji projektu 101 cílů za 1001 dní. Chtěla bych tento projekt v České republice rozšířit, protože mi přijde zajímavé a důležité, aby se lidé zamysleli, jaké cíle si chtějí splnit a co od sebe do budoucna očekávají. Následně, aby je to také motivovalo k samotnému plnění cílů. Budu ráda, když mé stránky navštívíš a třeba se inspiruješ. :)
    Děkuju,
    Anifares

    OdpovědětVymazat